Vinneren av linkerunden

Å, søren heller! Trodde jeg postet dette innlegget for noen dager siden, men det ble vist ikke publisert! Sorry, folkens, men her er det i hvertfall.

Ja, det var jo ikke så alt for mange som ble med på linkerunden, så jeg velger å bare ha en vinner, og det ble Lauriiee. Gratulerer! 

Lauriie er en pen jente som elsker cheerliding og som blogger om hverdagen sin og mote. Jeg valgte akkurat denne bloggen fordi hun har så store, klare og fine bilder, noe som jeg synes er viktig for at en blogg skal være gøy å lese, og  hun har også et veldig fint, enkelt og ryddig design. Hun oppdaterer i også bloggen sin veldig ofte. Her skal dere fo se noen bilder fra bloggen hennes :D

Ta en titt på bloggen hennes www.lauriiee.blogg.no hvis du vil se mer!

Nå har jeg akkurat spist frokost, og i går konfirmerte broren min seg. Det var kjempekoslig, og i dag tror jeg vi skal ha en liten "skalkefest" som mamma kalte det, med rester og sånt. Blir kos! Nå fikk jeg jo ikke trent i går da, så får se hva det blir til i dag, jogging eller tur på fjellet :)

Hva skal du i dag? Har du vært /skal du i konfirmasjon?

Én kommentar

The Hsk

12.05.2013 kl.12:29

Jeg leser bloggen hennes, den er så fin! :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Bruun

Kristine Bruun

13, Bergen

Hei, hei! Jeg er en 99'er fra Bergen. I denne bloggen får du lese om meg og mitt liv sammen med venner, famile, hest og hva det nå måtte være. Håper du har lyst til å følge bloggen min fremover!

Kategorier

Arkiv

hits